Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs

Min sommarfot
söker...
finner..
sammetsbädd
mjukt
kittligt
underbart
långt
mysigt
gräs
känner!
tåsmek!
Njut!
Lycka!
Sommar!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-04 00:14



Bookmark and Share


  vera gade VIP
du träffar rätt! just så!
2011-08-04

  anits VIP
En sån härlig dikt, barfota i gräset
det är sommar
2011-08-04

  Fredrik P. VIP
när man vandrar barfota
och gräset kittlar mellan tårna
då är det sommarlycka!
"tåsmek" är ett skönt
ord i en skön dikt.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP