Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flod i framfart


Som livet självt





Som ett konstverk

Knotiga och bråkiga

Doppar grenar i det våta.



Tassar närmre.



Försiktigt.



Vill se ner i det svarta flödet.

Porl i natten.



Hör näcken spela i fjärran.




En fiskstjärt sprätter till.


Kanske en lax i glädje.




Försöker hejda forsen


i ett fåfängt försök.



Rinner på och går ej att stoppa.








Som livet självt.
























Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 09:32



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så svårt att stoppa bådadera
2011-08-04

    ej medlem längre
Och inte vill vi stoppa varken floden eller livet, alldeles för vackert för att förlora kraften i flödet.
2011-08-04

  anits VIP
Mycket vackert
2011-08-04

  Bibbi VIP
Underbar.
2011-08-04

    Birgersdotter VIP
Så fint skrivet
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP