Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns ibland härligt att bara skoja till det.


En tjusig mamsell...Limmerik



En tjusig mamsell från Skanör

hon flirtade som man ju bör

hon visade barmen

och spela på charmen

och chaffisen sa: Bara kör!!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-04 10:54



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Kanske en tjusig bilist `? Så kopplas
det ihop med slutet.
2011-08-09

  Rosmarin
jättebra!
2011-08-05

  anits VIP
Härliga rader
2011-08-04

  Bibbi VIP
Kul!
2011-08-04

  Per Blomqvist
Det är inte lätt för limErik
Boffa och böka
Använder vattenlösligt, vilken snik
Det är bättre att kröka
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP