Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hägring


Stjärnefall om natten


Dina ögon är

som stjärnefall om natten


Dina ord

som ljuva porleskratten



Jag vill fånga dem

och älska hela natten







Men som stjärnefall

Är allt en stundens njutning.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-05 06:59



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Den säger mycket med några få ord. Och visst är det sant! Vardagen hinner alltid ifatt oss.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP