Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från Djurparken i Al Ain, UAE (2011-06-18).




Semestersök och semesterfinn

När vi är ute i naturen
blir tanken varsamt buren.

I lugn, ro och skogens sus
vi letar efter själens hus.

För den som kan stillheten finna
Har allt, och sig själv, att vinna.

Sedan vi åter till jobbet går,
letandet fortsätter nästa år.

 

 

--------------------------

Inspirerad av Tillhörighet av signaturen AA




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-05 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka, sanna ord Tor - Björn!
2011-08-07

  anits VIP
Mycket fint och klokt skrivit
naturen är en underbar plats
att finna stillhet i
2011-08-06

    ADI Nehlin
Naturen ger så mycket ro och kraft..fint skrivet
2011-08-06

  Tiiiina
I stillheten är vi ooändligt kraftfulla!
Fina kloka ord skrivarvän!
2011-08-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det är väl att det finns tid för detta letande:) Passande nog en djurparksbild dessutom, o ej i naturen.
2011-08-06

    ej medlem längre
Bra sätt att tillbringa semestern på, kanske det kan finnas någon stund även i vardagens slit.
2011-08-05

    Birgersdotter VIP
Ja så är det.....
2011-08-05

  Ninananonia VIP
:) Ja visst..
2011-08-05

    AA VIP
Precis. Väl fångat.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)