Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föraning.....


Höstkänning

Gulorange blad
mitt i de
gröna
viskar:
Har du
glömt
mig?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-06 10:12



Bookmark and Share


  HQ
Vilken härlig text!
De har en tendens att pocka på uppmärksamheten så här års, de där höstfärgerna.
2012-09-09

  anits VIP
Så vacker och finstämt
tycker om
2011-08-06

  R_M Grundström-Linder
Fint! Kylan fryser sönder klorofyllet, men vi har ju tröjor att ta på !!
2011-08-06

    ej medlem längre
Så försynt de viskar, de där som vill bli ihågkomna . . .
2011-08-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Alla bladen är egentligen gul-röda...
Men när de är fyllda med klorofyll tar det gröna överhanden.
2011-08-06

  Larz Gustafsson VIP
"Höstkänning", som en platta med Ola Magnell heter.

Har gjort en liknande iakttagelse/upplevelse som de du så fint skildrar här.
2011-08-06

    Ida Tisteltunga
Jag tyckte verkligen om den här. Jag vet inte exakt vad den handlar om, guloranga blad låter som höst, höst kan vara ålderdom. Ålderdom i ungdomen (gröna blad), sorg? en gammal kärlek eller vänskap? Jag vet inte, men tycker som sagt verkligen om den.
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP