Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig bilfärd.

Nattlig
bilfärd
längst
regntung
asfalt.
Dimmans
trolska
mantel
flyger
mot
vindrutan.
Ögon
glimmar
i det svarta.
Två älgar
vid
dikesrand.
Natten andas
höst!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-07 02:36



Bookmark and Share


  Järnkatten
Mycket stämningsfull dikt, kör försiktigt ;)...
2011-08-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket vacker dikt, som ger en otvetydig höstkänsla.
(Samtidigt rycker det förstås i bromsfoten, när jag tänker på fuktiga löv, älgar och begränsad sikt...)
2011-08-07

  anits VIP
En mycket fin dikt som ger
en längtan till hösten.
2011-08-07

    ej medlem längre
Lite John Bauerskt över denna vackra dikt.
2011-08-07

  träsnidaren
Fint språk!
2011-08-07

    ej medlem längre
Hösten klan vara lugn och skön !
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP