Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid stugans strand


Sten.

Sten
höll nån
dig i hand
här
för länge
sen?
Kände din
lena
yta
mot
kinden?
Drömde
sig bort
över
sjöns
glitter
och
diamanter
i
sommarkväll!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-07 12:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina tankar
2011-08-07

    ej medlem längre
Har Sten något efternamn :) ?
2011-08-07

  Nattsuddan
Så vackert och nostalgiskt i sin enkelhet.
2011-08-07

  Ninananonia VIP
Ja det var vackra tankar :)
Känner igen dessa tankar..
Vackert..
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP