Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne från ungdomens ljusa dagar.


En annan Sommar

Jag sitter i min trädgård
och äppelträden blommar
som så många gånger förr
och varenda barndoms sommar

Jag sitter i min trädgård
och i en fläkt av vinden
känns doften av ett minne
Hur jag står där invid grinden

Jag sitter i min trädgård
och får så många minnen
hur jag står där, ivrigt väntar
i kvällens sena timme

Jag minns en kärlek ung och het
och förloras i en dröm
långa blonda lockar
Och en yngling varm och öm

kan höra ljudet av en mc
känna doften utav skinn
mina fingrar i långa blonda lockar
och glädjen i att han är min

Ljuva ungdomsdagar flyr så fort
minnen bleknar snart
tänk att tretti år har gått
och minnet ändå blev så klart

Jag sitter i min trädgård
och hör ett motorljud dö bort
ett ögonblick i drömmar
men ack så sorgligt kort.




Fri vers av Mona Irma
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-08-07 21:57



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket vackert och igenkännande. Platser väcker minnen. Fint skildrat.
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mona Irma
Mona Irma