Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akvarellmålning-nyckfull och oförutsägbar


Akvarell

Akvarellmålning
är som
livet!
Man vet inte
hur resultatet
blir
för än det är klart!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-08 12:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Precis så, det kan bli bra
och det kan gå åt skogen
2011-08-08

    ej medlem längre
Det kan alltså bli pannkaka eller jävligt bra !?
2011-08-08

  Fredrik P. VIP
kanske som vått i vått
en konst jag prövat!
2011-08-08

    ej medlem längre
Perfekt fångat!
Man tror att det är så enkelt och så är det så svårt.
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP