Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vuxna son

Du lilla stora son
med hjärta av guld!
Snäll, omtänksam
finurlig humoristisk.
Förmåga att se det lilla
och göra det till de
stora.
Går din egen väg
följer det
du tycker är
viktigt.
Inte rädd ge
en kram om än nån ser
Ja vill ge dig fortsatt
livsmod och en hand full
med lycka-i en värld
som skrämmer mitt
mammasinne ibland!
Fast du nu är vuxen
ser jag ibland den lille
killen i Batman dräkt
gömd i den stora.
Ett mammahjärta kan inte
ordna allt-fast det vill!
Önskar bara att du
ska må bra och trivas och fortsätta
vara den fina kille som du
alltid varit!Det är just såna som du
som får världen att lysa ibland.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 27464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-08 13:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jättefin :)
2011-08-10

    ej medlem längre
Vacker hyllning !
2011-08-09

  anits VIP
Kärleksfulla rader till din son
vackert och berörande skrivit
2011-08-08

  Fredrik P. VIP
en tillit som säkert
betyder allt för sonen!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP