Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad tiden går.....


Till min vuxna dotter.

Mitt mammahjärta
klappar stolt
och svämmar över
av kärlek
där vi sitter i en
dammig buss på väg
till Kairo.
Du lilla dotter
som vuxit upp
och blivit
stark
social
humoristisk och klok.
Imponeras av ditt
mod när du
ledsagar du oss
med glädje
och kunskap
och berättar anekdoter om
landet och visar pyramiderna.
Du lilla vuxna dotter som
nu är reseledare .
Sköter jobbet med bravur
och jag vill bara ropa .
Det är min dotter.
Men som tur var håller jag tyst
medan mitt hjärta svämmar över
av
stolthet




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 12592 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-08-08 13:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin...hon är nog stolt över sin mamma
som skriver så vackert till henne :)
2011-08-10

  sangel
Vackert. Så bedårande berörande vackert
2011-08-09

    ej medlem längre
Härligt med ett mammahjärta som är så fyllt av kärlek och stolthet
2011-08-09

  SpamPippiL VIP
Underbar kärlek till sitt barn.

Att vara reseledare är tufft. Speciellt denna utflykt till pyramiderna i Kairo. Var där själv i november.
2011-08-09

  stella
Åh jag bara önskar jag hade en mamma som brast ut så...underbart skrivet!
2011-08-09

  Monika A Mirsch VIP
Den glädjen är känslig och djup såväl i form som till innehåll - Grattis!
2011-08-09

    ej medlem längre
Fin hyllning !
2011-08-09

  anits VIP
Underbart och kärleksfullt skrivit
till en älskad dotter
2011-08-08

    Yria
Jättefint skrivet!
2011-08-08

  Kungsfågeln
Vackert, fint & underbart
2011-08-08

  Fredrik P. VIP
underbar betraktelse
över en älskad dotter!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP