Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sola ryggen också... haha


I sanden...Limerik



Två lönnfeta gubbar på stranden

De dolde det mesta med handen

Men när toppless de såg

på magen de låg

och borrade ner sig i sanden.




Bunden vers (Limerick) av Alva Johnsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-09 11:26



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Så det kan gå :) Skojigt.
2011-08-09

    Birgersdotter VIP
ha ha ...kul
2011-08-09

  anits VIP
En härlig bild som jag kan
se framför mig
2011-08-09

  Daniel_78 VIP
;) bra slutknorr där
2011-08-09

  thyra
En härlig bild du ger här! Kul!
2011-08-09

    ej medlem längre
Hahaha, ser det framför mig ;-)
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP