Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla årstider har sin tjusning


Runt hörnet




Himlen har tvättat lövverket

blommorna slokar lite


regnmätaren är stinn och

sommaren har smugit runt hörnet.


Kanske kikar den fram

i en äldre version framåt hösten.



När solen målar skogen i eld

vegetationen blir fuktig

och fåglarna vilar strupen.



Då är det dags att stalla in

vilstolen och gräsklipparen.

Plocka fram yllekoftan

och värmeljusen.





The same precidium as last year.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 18:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Själv saknar jag sommaren.
2011-08-21

  Titti Rydberg VIP
Härlig dikt min vän.
Tycker mycket om den.
2011-08-10

  anits VIP
En mycket vacker text, som jag tar
till mig
2011-08-09

    AA VIP
Vacker text. Sommaren har tillfälligt avstannat och vi inväntar en lång och färgsprakande brittsommar.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP