Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanskligt att uppträda i "lånta fjädrar"


Garcon ifrån Öst...Limerik



En västklädd garcon ifrån Öst

visa´gärna sitt håriga bröst

men det gick ej så bra

när kvinsen de sa:

"Ha ha, vi vet det är löst.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP