Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig bok senare


Jag läser en bok om ett fånigt kontrakt och irriterar mig på hur författaren beskriver den svenska polisens totala inkompetens med undantag för en enda jävla övermänniska som ingen tror på.

Boken har fått utmärkta recensioner.

Det finns naturligtvis med en kvinnlig hjälte också. Samt några machopuckon för att maskera huvudpersonens manliga hjälteinsats.

Jag känner för att skicka ett hatbrev men det hjälper ändå inte och vad ska det tjäna till.

De kvinnliga huvudpersonerna är överjordiskt vackra. Och så jävla banalt enkelriktade och ensidigt och ytligt beskrivna att författaren borde få betala skadestånd till läsarna.

Allt är som en jävla Bamsesaga.


Fan va jag hatar dåliga böcker.




Övriga genrer av åkeojag
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag