Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människofrön

En människa har många ansikten, många sidor - varje unik för just den personen.

Under en livstid kommer oundvikligen dessa sidor att utvecklas, avvecklas eller invecklas.

Andra människor kommer försöka förenkla dig, du kommer skydda dig och välja vad du vill se men inuti - i varje människa - finns fröet till något enastående.

Om man på något sätt kan värja sig och skydda det fröet så har man räddat sin odödliga själ.

Det är min tro.




Fri vers av åkeojag
Läst 299 gånger
Publicerad 2011-12-30 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag