Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa gör alla arga

Vi är på kolmården

Det är så vackert väder och jag och min syster har likadana klänningar fast olika färger

Hennes är vit och min är mörkblå och sen är det ränder på tvären, smala, i vitt och rött på min och i blått och rött på hennes

Vi går till aphuset och där finns det gorillor

Pappa börjar hoppa och bråka med en gorillahanne som sitter helt lugnt i ett hörn och äter något

Han hoppar upp och ner och gör apljud och slår sig för bröstet och fånar sig

Alla tittar på pappa och på gorillan som börjar se arg ut

Tillslut reser sig gorillan upp och skriker och slår sig på bröstet han också

Sen händer något konstigt, gorillan bajsar i sin egen hand!

Han bajsar stora blaffor och sen kastar han allt han kan på pappa!

Pappa hoppar undan och skriker och skrattar och slår ännu mer på bröstet, det ser helt galet ut

Då säger min styvmamma att nu är det nog

- nu går vi ut och väntar på Er pappa!

Sen går vi ut

Pappa kommer senare, han är alldeles röd i ansiktet och jätteglad och skrattar

Sen köper vi glass.




Fri vers av åkeojag
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag