Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

Lycka
är
en
högst
personlig
sak
Lika
olika
för
alla.
Ibland
blir
den
större
att
dela
Ibland
vill
du
bara
känna
den
helt
för
dig
själv!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-10 17:07



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Ja, så sant som det är sagt
2011-08-17

  anits VIP
Mycket bra skrivit
2011-08-10

  Quasimodo
Klokt och insiktsfull, både att dela och ha alldeles själv!!!
2011-08-10

  Fredrik P. VIP
bra uttryckt men
sällan sagt om lycka
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP