Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge

Så länge
dina
skjortor
hängde
kvar i
garderoben
fanns
det
hopp.
Nu
ekar
väggarna
tomma.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 18:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt och vemodigt
2011-08-11

    ej medlem längre
Vemod mellan raderna !
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP