Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag har fått en insikt
Jag snubblar alltid
för att jag bär för stora skor
Faller i trappor
för att jag inte lyfter på bena
Går in i väggar
för att jag inte blickar framåt




Fri vers av All My Little Words
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-12 15:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Som jag......bra!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

All My Little Words