Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askan av en man

Minns du, Kapten, alla gånger vi tagit bilen till piratens grav?

Om jag kunde så skulle jag skriva en sång till dig. Jag skulle sjunga om Elvis och stora hav.

När du dör ska jag inte gråta, Kapten, jag ska hälla en sup på din sten.




Fri vers av All My Little Words
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-15 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

All My Little Words