Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär mig

Jag vänder mitt ansikte mot dig
men jag kan inte tro
Bara mina muskler får bära upp min kropp
Min vilja fylla mina lungor
Mina vita ben tvinga mina fötter framåt

Vad är ett löfte mer än ord?
Vad är en ande mer än luft?
Ska jag låta mig bäras på så tunna armar?




Fri vers av All My Little Words
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-12-11 16:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låt dig bäras av Guds löften. Hans armar är starka.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

All My Little Words