Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla mina liv har jag sprungit


I alla mina liv har jag sprungit

Kött vore mord på en bra jord

Hitler ger en menande blick

Vill kunna prata utan ord

Fruktansvärda Dhamma tillika Samsara

Vill kunna leva utan blod




Fri vers av filke
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-12 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke