Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft på locket

I en liten ask
finns det
dyrbaraste
du kan tänka dig
Gömt färdigt att
förvåna dig
om du bara
vågar se
och lyfta
på locket!
Försiktigt
gläntar jag
och möts
av en solkatt som
reflekterar min
spegelbild.
Ler lite
prövande
är det så
jag ser ut?
Jag som varit
instängd
så länge!
Av mig själv!
Tillåter mig att
känna
varma vindar
och
fågelsång
i mitt hjärta
för första gången
på länge.
Solkatten kittlar
mitt öga
och där ute
väntar livet
igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-08-13 00:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppfullt och värmande. gäller att lyfta på locket. :o)))
2011-09-20

  La Magnólia VIP
Så upplyftande, befriande och vackert!
2011-08-27

  ULJO
Intresseväckande och fulländat.
2011-08-17

  MyyM
brava.
2011-08-17

  MyyM
brava.
2011-08-17

  Linda CH VIP
Mycket upplyftande och hoppfull text! Heja dig!
2011-08-16

  Nattsuddan
Ja, så härlig den här var. En liten solkatt som kan leda en ut i livet igen. =^.^=
2011-08-16

  Järnkatten
Mycket fint skrivet, applåder...!
2011-08-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om! :)
2011-08-14

  anits VIP
Mycket fint skriver du om
att börja livet på nytt
2011-08-14

  Kungsfågeln
Underbart diktat!! Våga... en sak i taget, försiktigt... styrka när det är som vackrast.
2011-08-13

  Ninananonia VIP
Underbart...förstår din känsla...så vackert du beskriver det...

kram :)
2011-08-13

    ej medlem längre
Vad allt ryms inte i Pandoras ask!
2011-08-13

  SpamPippiL VIP
Strålade! Bejaka livet och dig själv så ler framtiden mot dig.
2011-08-13

    ej medlem längre
Härligt som fasiken..bra , livet väntar !
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP