Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagmorgon

Jag njuter
härligt
avslappnad
i den
kyliga
morgonsolen
på trappan
med kaffet i
min hand
och helgen
som lyckligt
kramar mig
medan ett
höstlöv
fastnar i mitt
hår.
Jag är
ledig
en
evighet
en
helg.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-13 09:55



Bookmark and Share


  Järnkatten
Mycket livsbejakande, skönt...:)..
2011-08-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Gillar framför allt slutklämmen:
/en evighet och en helg./
2011-08-14

  anits VIP
härligt målar du dina ord , så jag
kan se dig sittande på trappan
med ditt kaffe
2011-08-14

    ej medlem längre
Fint !
2011-08-13

  SpamPippiL VIP
Ja, det är en underbar morgon :) och jag har semester en vecka till.
Att hösten kommer gör absolut ingenting. Alla vackra färger lyser upp lika bra som solen.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP