Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturens eviga kretsgång


Badar i samma vatten




Vi badar i samma vatten



Leker med tanken.

Regnet öser ner.

Tunga moln som färdats långt.

Varifrån?

Kanske från Medelhavet.

Tackar tackar.




Men varför tog Ni inte värmen med Er




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-13 10:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härliga tankar
2011-08-13

    ej medlem längre
Den där gillar jag ;-) Tanken på vatten som förflyttat sig - som flyttfåglar ungefär ;-)
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP