Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minstingens dilemma


Smyger min hand i Din Mormor





Smyger min hand i Din, Mormor.

Den är lite skrovlig

Gör ingenting

Kryper upp i Ditt knä

Du stryker mig lite lätt över kinden

Det raspar till lite

Men Dina ögon är så varma

Så snälla.

Jag sitter där och

låter mig vaggas till ro.

Kurar skymning.





Vaknar till.







Vaknar upp till en verklighet

där Du mormor inte finns.







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-13 10:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-08-21

  anits VIP
Så fint, känner igen mig i dina ord
2011-08-14

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tycker om den outtalade längtan i dikten...
2011-08-13

    ej medlem längre
Du är expert på att förmedla en känsla i dina texter. Det outskrivna skapar ändå en komplett bild av känslan i kontakten med mormor!
Bra!
2011-08-13

    Birgersdotter VIP
Vacker och öm fylld av kärlek
2011-08-13

    ej medlem längre
men den sköna upplevelsen finns . . .
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP