Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset

I ett litet dockhus
med stor underbar
trädgård
bor vi-
min son och jag.
Här trivs vi
här skrattar vi
Här känner vi
glädje varje
dag att vi valde
att bo
Lyckan sitter i väggarna
Trädkronorna susar
ömt och beskyddande
där vi sitter
i höstsolen
en underbar
förtrollad
sensommardag.
I den lilla
stora
världen
som
är
vår.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-13 13:59



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Vilken härlig dikt om att ha funnit harmoni.
2011-08-20

  Järnkatten
Med ömhet berättar du, underbart...
2011-08-14

    ej medlem längre
Positivt !
2011-08-14

  anits VIP
Låter härligt och underbart
2011-08-14

  Eva Langrath VIP
Ord som lockar fram goda bilder och tankar.
2011-08-13

  Maj-Lis VIP
Låter vackert och rofyllt
2011-08-13

  Fredrik P. VIP
låter ärligt och härligt!
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP