Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattna vänskap

Vänskap
behöver
vattnas!
Behåll
stövlarna
på!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-08-14 00:44



Bookmark and Share


  ellenheiman
genialiskt!
2011-10-07

  La Magnólia VIP
Härligt! Simma .. paraply, stövlar och vattenspridare ...
2011-08-26

  Anita Brännström VIP
Kul skrift...så sann så
Anita
2011-08-16

  TT
...gillar denna mycket...!!!
2011-08-15

    ej medlem längre
ja du har så rätt...
2011-08-14

  anits VIP
En mycket härlig dikt
2011-08-14

  Ninananonia VIP
:) Härlig dikt :)
2011-08-14

  Mr Lindemann VIP
Ibland gäller det att ta med sig regnstället - paraply och och vattenspridare - då vänskapen torkat ut


annars är det en slagkraftig och kort text
2011-08-14

  Järnkatten
Lagom mycket vatten då, kul text :)...
2011-08-14

    ADI Nehlin
så sant, så sant
2011-08-14

  Nattsuddan
Hihi, den här var kul och mångtydig. Snyggt så men så var den ju sann också vilket gör den ännu bättre.
2011-08-14

    Ken Cassel
För om du vattnar för mycket så finns risken att jag bara drunknar
:)

kramar!
2011-08-14

    ej medlem längre
Bra !
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP