Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustimåne

Månen
är
full
rund
förtrollad
och
svalt
varmt
lysande!
Månstrålar
smeker
min
längtan
och
ger
mig
hopp
och
drömmar
om
ro
och
ylande
vargar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-14 00:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig!
2011-08-16

    ej medlem längre
mycket vacker!
2011-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text i rad
som gör en
fundrad och
även glad!
2011-08-14

  anits VIP
En mycket fin dikt
2011-08-14

  Ninananonia VIP
Vackert...mycket vackert...

men vargar som ylar tyder på något men vad ? :)
2011-08-14

    Ken Cassel
Tjusigt vännen min!
:)

Kramar!
2011-08-14

  SpamPippiL VIP
Är oxå mångalen ;)
2011-08-14

    ej medlem längre
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..(yl)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP