Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är från djurparken i Al Ain 2011-06-18




Yoga / balans i nuet (Tema NU)

Spänn muskeln
och känn efter NU

Slappna av muskeln
och känn efter NU

Böj fingarna mot dig
och känn efter NU

Sträck ut fingrarna
och känn efter NU

Luta dig åt höger...
Luta dig åt vänster.

Luta dig framåt,
Sträck dig uppåt, lite bakåt.

 

Hitta din egen balans i nuet,
genom att vidga dina gränser
åt motsatta håll!

 

----------------------------------
Texten taggad "NU"




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 607 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-14 10:11



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
De sista tre raderna hamnar på mitt kylskåp!
Frukost äter man inte bara med munnen...
2011-08-15

    Birgersdotter VIP
Bra viktigt hitta en balans i livet
2011-08-14

  walborg
Spännande!
2011-08-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är taggad med ordet NU, så den går att hitta på
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=784

Dessutom är den inlänkad i temakatalogen:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1349040

2011-08-14

  Ninananonia VIP
:) Ja... balans... det är underbart...
2011-08-14

  anits VIP
En mycket bra nu övning
2011-08-14

    ej medlem längre
En alldeles perfekt NU-övning.
2011-08-14

  Teresia Ridell
Så enkelt när det faller rätt...så svårt när man prövat o fallit gång på gång.. Men fina ord i sköna rader vilket som !
2011-08-14

  Gunnar Hilén VIP
Tack för senast kompis...den här är MYCKET bra. Ser ut att vara så fysisk men den ger mig psykisk energi inför min höst och mina projekt. Så här kommer jag att tänka. Tack !
2011-08-14

    ADI Nehlin
..skön avkoppling..
2011-08-14

  SpamPippiL VIP
Helt rätt inställning. Det är så lätt att fastna i gamla vanor.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)