Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycklig i den Lilla Världen


Mellan körsbärsträden.



Tidig barndom

Minnen

Ögonblicksbilder



Getingar surrar

Saften rinner genom silduken

Mor har snibb om håret



Sommar



Får en öronlös kopp

Studsar ut i grushögen

Bakar "kakor"




Ensam, tid att iaktta

Katten stryker sig kelet

tuppen kråmar sig och gal



Far kommer med enspännaren

varit vid möllan och malt



Inga kor i stallet

Står tjudrade ute på grönbete




Busar bland lakan på strecket

mellan körsbärsträden



Barfota, sommarbrun

och lekfull






Ovetande om en annan värld









Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-14 11:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2011-08-21

  anits VIP
Mycket fint berättat, fina minnen
2011-08-15

  Anna*
Nostalgi i nätt format =0) Många fina minnen som tilltalar till alla sinnen! Kolla punktuering så att det blir enhetligt. Det går bra att vara utan också i en dikt som denna njutbara som flyter fram fint och luftigt.
2011-08-15

  mare VIP
Nostalgi...fint berättat om den lilla världen..
2011-08-14

  thyra
Igenkännande! Känner livets ro forma ett barn till trygghet. Fint!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP