Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan, ansvar


ABC123

doften
Letade sig in i mitt hjärta
Smög upp och snusade på din t-shirt, log
kittlade tanken, log

"Du måste finnas du måste"

Du är där
Du var där
Du är här

När en dröm
att växa gammal med dig
ger syre åt sluftslott

Ångest absorberar luften i rummet
jag förpestar

ångorna kryper in i tapeten

Måste bort
inte bitter
inte bitter

bitterhagga

ett mål
Se framåt
en dag
Är loppet slut
en dag
Kan jag sätta mig ner
en dag
en dag
en vacker dag



ansvar
för stort, för övermäktigt

Sitt inte still, låt inte skuggan fastna vid min själ

kastar smulor åt en dröm
när längtan blir för stark
där blir allt klart som kristall
det finns
värme
och det finns kraft

Ensam är stark, ensam är svag
ensam är hur som helst
alltid jag

du är mig till låns

Väx dig stark, slå rot, var dig själv







Fri vers av sanna polt
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 23:20



Bookmark and Share


  Kraja
Fint!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

sanna polt