Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns lycka


limbo

jag hatar dig, jag hatar dig jag hatar dig

i tanken
kapsla in
släpp inte ut
inte visa
inte visa
härda ut

varför gör jag så här?
varför stannar jag i ett likstelt förhållande?
varför låtsas jag att det lever?

när jag var 12 år frågade min 10 åriga kusin mig:
- Har du någonsin varit lycklig, alltså bara lycklig, helt och totalt?
Vad jag svarade henne?
- Ja, VM 94 när sverige vann.
Vad svarade hon på sin egen fråga?
- Nej

frågan ristade mig med kniv

När är jag lycklig? Har jag ens varit lycklig någon gång? Alltså bara lycklig, helt och totalt.

korta ögonblick av ren rycka kanske

Finns det ens något som lycka. Är mitt liv i limbo, i väntan på lycka som inte finns






Fri vers av sanna polt
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-31 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanna polt