Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love is not my thing

Första gången jag såg dig...tänkte jag...

what!
who is that?

sen växte något intressant fram...
en fantastisk mnsk
...så f-ing gorgeous

you
being
just...you

you exist
IRL

Love
you bastard
I thought we were done

In all ways
På alla sätt
You are Amazing

Det finns alltså fantastiska män
Jag är bara glad att du finns
Jag fick se... att du finns

Drömmer jag
Jag tittar mig omkring

Jag tittar igen
och hoppas att ingen ser
Jag tittar igen och vill att alla ska se...

Borde det inte lysa i mina ögon?
Va!
Syns det inte alls?

Snurrar jorden vidare?

Jag tittar på dig igen och allt annat försvinner...

du
finns

du finns...

I know I am dreaming
I do not care

You gave the drowning one hope




Fri vers (Fri form) av sanna polt
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-11-17 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanna polt