Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinbär

Vinbär glittrar
och gnistrar
som små
rubiner i
vacker
sensommarsol.
Lockande
syrliga
underbara
visar
de upp sig i sin
vackraste skepnad.
Bästa efterrätten
handplockas
direkt
från busken
och sen
direkt
in i munnen.
Njut!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-15 00:03



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Oo hihi, vilken underbar nostalgitripp det här var för mig. Jag mins min barndoms somrar som jag spenderade hos min mormor och morfar med att plocka vinbär och safta. Tack för denna fina fina dikt.
2011-08-16

  anits VIP
Underbart, det bästa är att få
stoppa bären i munnen direkt
så bra skrivit
2011-08-15

  Fredrik P. VIP
absolut, så är det!
garnerar yorgurten
med nyplockade...
2011-08-15

  queenia
.. och kokas till underbart god saft... det vattnas i munnen på mig...
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP