Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva


Kastades på bålet








Gick till nattens vila.

Kände Dina andetag under huden

Vibrationerna.




Som en hägring i solnedgången med

glödande eld av längtan.




Våra kroppar kastades på bålet

Vreds i smärta.

Förkolnade



Vår aska blev ett.







Medan våra själar för alltid skulle

vara sammansvetsade.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-15 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt
2012-04-11

  Knickedick
Gillar att du försöker få en motsats i att bli ett och att sammansvetsas
2011-08-18

    ej medlem längre
Tack, Alva för denna!
Den talar direkt till mig!
2011-08-16

  anits VIP
En stark text, om hur det blir
för oss alla en gång
2011-08-15

  Mats Henricson
SÅ blir det.... för oss alla, det är blott en tidsfråga......
2011-08-15

  Anna*
Starka, talande bilder som målas upp på levande canvas! Snyggt!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP