Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardikt

I solen vill jag vara
känna värmen från solens sken
I gräset vill jag ligga
känna det kittlas mot mina ben
I havet vill jag simma
känna dess vågor mot min kind
På klippan vill jag sitta
känna sommarens svala vind




Fri vers av Malin Thulin
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 12:09



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar känsla som du förmedlar här och på ett poetiskt sätt dessutom
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Thulin
Malin Thulin