Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Tidernas Gyllene År

I tidernas gyllene år
ska jag vandra vid din sida
Eftersom du en gång bemötte mig
som en ängel vid vida vingar
Du gav mig trygghet och ljuva ord
Nu är det min tur att göra så för dig
Sann kärlek gav du mig
Det har fått mig att stanna kvar
Vartenda gång du rör vid mig
är du det lyckligaste jag har
Dig kommer jag alltid att ha
djupt i mitt hjärta
I tidernas gyllene år
ska jag älska dig med allt jag har
Evig kärlek och evig lycka
tills den dagen vi är förbi
Men då finns finns kärleken säkert kvar




Fri vers av Malin Thulin
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Thulin
Malin Thulin