Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av kärlek

Jag ser in i dina ögon
känner ett otroligt lugn
Du ler emot mig
Tar min hand
Viskar i mitt öra
du är vacker
Lyckan sprids inom mig
Att ord kan få en bli så full av kärlek
och längtan efter att vara i någons armar
Någons armar är dina
Att älskas utav dig är obeskrivligt
Du ser in i mina ögon
Jag ler mot dig tillbaka
Håller hårt i din hand
Viskar tillbaka
Jag älskar dig




Fri vers av Malin Thulin
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-08-15 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Thulin
Malin Thulin