Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getögon (Al Areen Wildlife Park, Bahrain, 2011-07-09)




Kan inte mätas (tema NU)

NU är obeskrivligt långt,
men också obefintligt trångt.

NU kan inte mätas
Det kan bara levas.

 

-----------------------------
Denna text taggad "NU" Klicka här för att hitta fler
Och nu finns det också en Temakatalog NU




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 551 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-15 13:25



Bookmark and Share


  walborg
Genialiskt - bokmärkes. Jag som just sitter och funderar på TID.
2011-08-16

    ej medlem längre
Ah.
Gillar!
2011-08-15

    Birgersdotter VIP
Gillade ..bra
2011-08-15

    ej medlem längre
NU kan inte vägas, inte mätas - och ju mer krampaktigt vi försöker hålla det fast - desto mer glider stunden bort . . .
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)