Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en ny oskriven dag.


Nu faller skymningen



Nu faller skymningen och daggen ligger

som varet kring Din huvudgärd.


Och löven stillnar framåt kvällen

när månen går sin himlafärd.





Ja trollen viskar medan älvor dansar

när allt är stilla, tyst och frid


Då slumrar människorna bort från dagen

och glömmer både rum och tid.




De vaknar upp när mörkret flyktat

och finner dagen likt ett suddat ark


som vill bli fyllt av allt som timar

som gör en mänska glad och stark.




Bunden vers (Rim) av Alva Johnsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-15 21:10



Bookmark and Share


  Knickedick
Underbart att läsa, stämningfullt
2011-08-16

  anits VIP
Vackert
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP