Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

En
känsla
likt
en
förtrollad
viskning
smeker
mitt
hjärta
fyller
min
själ.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-15 21:58



Bookmark and Share


  TT
...vacker och smekande text...gillar!!!
2011-08-17

  Fredrik P. VIP
låter mycket skönt!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP