underbara bubbelbild

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giraffbilden är från Al Areen, Bahrain.
Kolla gärna in Minkki's underbara bubbelbild




Såpbubbla

Blanda
såpa eller diskmedel med vatten

Blås
en stor, härlig bubbla

Se
den krumbuktande segla upp mot skyn

Förundras
över dess blågrönskimrande bräcklighet under solen

Hör
ljudet av fuktade läppar som öppnas,
då en ängel kysser såpbubblan
in i evigheten

----------------------------
Denna text taggad med ordet SÅPBUBBLA

Inspirerad av:
Nya bubblor av KarinS
Välkommen in i min dröm av Drömmaren 1
såpbubblor I av Minkki
såpbubblor II av Minkki




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 472 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-17 10:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint... :) jag ser det framför mig... :)
2011-08-17

    ej medlem längre
att änglarna kysser såpbubblor . . .
2011-08-17

  anits VIP
En helt underbar text
2011-08-17

    Birgersdotter VIP
Mysig
2011-08-17

  Maj-Lis VIP
Blöt är kyssen av en såbbubbla
2011-08-17

    ej medlem längre
Härligt! :-)
2011-08-17

  Minkki VIP
jag saknar receptet - vatten : såpa ? Köper färdigblandat på Tiimari;)

en härlig text, särskilt buckligheten innan bubblan svingar sig fri ♥

och vilken härlig skruv på giraffhalsen, trodde inte mina ögon - kan den verkligen vara så smal?! Finns där kanske ett dolt Rosenbergskt budskap ?

(och tack för bildpuffen!)
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)