Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst värre!!!

Kände mig som en hero

på jobbet

behärskade över

datorer och allt

vad det innebar

till höger och vänster

dirigerade jag galant

allt föll på sin plats

med eller utan trollstav

men

när det gällde mitt hjärtesorg

då föll jag handlöst

utan motstånd

var jag en hero

bara på låtsas?




Fri vers av Rise Little One
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-29 13:03



Bookmark and Share


  Nordlys
Vem känner inte igen sig i denna!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One