Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oftast jätteduktig-men ibland...


Städa....

Plocka
bort!
Vem
tror
du
att
jag
är?
Din
morsa
eller??


JAPP!!!






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-17 21:21



Bookmark and Share


  flickan i spann
Härlig!
2011-08-19

  Ninananonia VIP
:) hi,hi :)
2011-08-17

  anits VIP
Den här var rolig
lite annorlunda, gillas
2011-08-17

    ej medlem längre
Trodde du var MIN morsa ;) !!!
2011-08-17

  thyra
Kul! :)
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP