Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utlopp för inre aggressioner??


Försöker komma undan

Sparkas förnedras

Ingen ingriper

Folk till och med jublar

klappar händerna


försöker komma undan

hinns upp

nya sparkar.




I kväll är det en boll







I natt kanske en människa.














Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-17 21:45



Bookmark and Share


  Knickedick
Intressant koppling
2011-08-18

  anits VIP
Mycket bra skrivet, du kanske sett
fotboll i kväll, jag såg ett fint naturprogram
men det kivades där också
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP