Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eggande vitsippeäng.....Lägg dig ner följ med....

Jag väntade hela våren,
såg snön smälta undan.
Ville att den skulle smälta fort. fort.

Och som den smalt! Jag satt
i bilen gick ur den och tog en promenad..

DÄR ! DÄR bara var den! Min vitsippeäng...

Jag la mig mitt i den, och kände hur eggande det
kändes. Hur jag önskade att vi var två som låg där...

Tätt omslingrande, kyssandes och varma i hela kroppen.

Sen lägga oss sida vid sida,, se himlen tillsammans
och hålla varandra i handen...




Fri vers av sarahmara75
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-18 00:08



Bookmark and Share


  queenia
så vacker... och njutbar.. :)
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sarahmara75