Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekssorg, kaos , brinner av längtan


Löven är gula, men mitt hjärta är rött..

En ful handling kräver ett förlåt...,
det är det minsta du kan göra,
när du är otrogen och en partner håller på att förgöra!

Jag har bett om ursäkt flera gånger,
vi lyssnar tillsammans på våra sånger.

Men fortfarande saknar han min tillit,
kommer han fortfarande hitta dit?.
Jag saknar den och är detta,
så när man hittat den rätta?
Känns det så med tron på din tjej då?
Eller kommer det stanna kvar länge få?




Fri vers av sarahmara75
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-25 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sarahmara75